Film indir

6 Ocak 2016 Çarşamba

İtirazım Var 2014 Yerli Film Ücretsiz Full indir

İtirazım Var 2014 Yerli Film Ücretsiz Full indir


İtirazım Var 2014 Yerli Film Ücretsiz Full indir (2)


Vizyon Tarihi: 18 Nisan 2014

Yapımı : 2014 – Türkiye

Tür : Komedi , Polisiye

Süre: 114 Dak.

Yönetmen : Onur Ünlü

Oyuncular : Serkan Keskin , Hazal Kaya , Öner Erkan , Büşra Pekin , Özgür Çevik

Senaryo : Onur Ünlü , Sırrı Süreyya Önder

Yapımcı : Onur Ünlü

Diğer Adı : Let’s Sin


Eski bir boksör olan Selman Bulut, artık imamlık yapmaktadır. Günün birinde, çalıştığı camide bir cinayet gerçekleşir. Polisin olayın üzerinde hiç durmaması üzerine Selman, cinayeti çözmek için tek başına çaba göstermeye başlar.

Leyla ile Mecnun dizisiyle büyük bir şöhret kazanan Onur Ünlü’nün yönettiği filmde, yönetmenin vazgeçemediği isimlerden Serkan Keskin başrolde oynuyor. Keskin’e Hazal Kaya, Büşra Pekin, Öner Erkan ve Osman Sonant gibi isimler eşlik ediyor.

Gösterime girmeden önce +18 yaş sınırı getirilen film, daha sonra +15 olarak sınırlandırıldı.

Selman Bulut, bir zamanlar antropolojiyle ilgilenmiş eski bir boksör, şimdilerdeyse bir camide görev yapan sıradışı bir imamdır. Bir gün camide namaz kıldırdığı sırada caminin içi silah sesleriyle yankılanır. İçeride bulunan kişilerden biri yere yığılır ve hayatını kaybeder. Olay yerine gelen polis ilk delilleri toplar ve araştırma süreci başlar. Selman Bulut bu olay sonrasında harekete geçer ve şüphelendiği kimi kişi ve durumların üzerinden davayı çözmeye karar verir. Her ipucu işleri beklemediği bir noktaya götürür ve olaylar gittikçe daha gizemli bir hal almaya başlar…


 



İtirazım Var 2014 Yerli Film Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder