Film indir

10 Haziran 2015 Çarşamba

Taklit 1997 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Taklit – Incognito 1997 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Taklit 1997 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir (2)

Yapımı :

1997 – ABD


Tür :

Gerilim ,  Suç


Süre:

108 Dak.


Yönetmen :

John Badham


Oyuncular :

Irène Jacob ,  Jason Patric ,  Rod Steiger ,  Togo Igawa ,  Simon Chandler


Senaryo :

John Badham


Yapımcı :

Gary Barber ,  James G. Robinson


Çok başarılı olmasına rağmen hak ettiği başarılı bir türlü yakalayamamış bir ressam olan Harry Donovan,para kazanmak için işin kolayına kaçmış ünlü ressamların tablolarının sahtelerini yaparak bu alanda ciddi bir üne kavuşmuştur..Tam da artık sadece kendi tablolarını yapıp satmak ve babasının hayalini gerçekleştirmek isteği iyice ağır basarken ilginç bir teklif gelir..Bir grup sanat eseri kaçakçıları ondan ünlü bir sanatçının gerçekte olmayan bir tablosunu yapmasını isterler..Tabi büyük bir ödül karşılığı…


Çok yetenekli olmasına rağmen, hak ettiği başarıyı bir türlü yakalayamamış bir ressam olan Harry Donovan, para kazanmak için işin kolayına kaçmış ve ünlü ressamların tablolarının sahtelerini yaparak bu alanda ciddi bir üne kavuşmuştur.


Tam da, artık sadece kendi tablolarını yapıp satmak ve başarılı olarak babasının hayalini gerçekleştirmek isteği iyice ağır basarken, ilginç bir teklif gelir. Bir grup sanat eserleri kaçakçısı ondan 500.000 dolar karşılığında Rembrandt’ın gerçekte var olmayan bir tablosunu yapmasını isterler. Kendi özgün eserlerinin, Prado müzesinin duvarlarında asılacağı günün hayalini kuran Harry, bu teklife karşı koyamaz ve işe koyulur. Plana göre, Harry, dönemin karmaşık tekniklerini ve malzemesini kullanarak muhteşem bir tablo yapacak daha sonra da adamlar tabloyu uygun bir yerde keşfetmiş gibi yaparak sanat dünyasına duyuracaklardır.


 



Taklit 1997 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder