Film indir

5 Ocak 2015 Pazartesi

St. Tropez Hikayesi 2013 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

St. Tropez Hikayesi – Des Gens Qui S’embrassent 2013 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


St. Tropez Hikayesi 2013 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Yapımı : 2013 – Fransa


Tür : Dram ,  Komedi


Yönetmen : Danièle Thompson


Oyuncular : Monica Bellucci ,  Kad Merad ,  Hande Kodja ,  Sylvie Vartan ,  Richard Sammel


Senaryo : Danièle Thompson ,  Christopher Thompson


Yapımcı :  -


Diğer Adı : It happened in Saint-Tropez


Roni’nin kızı evlenmek üzereyken, Zef’in sevgili eşi vefat eder ve cenazesi ile ilgilenmesi gerekir. Bu beklenmeyen olayla birlikte zaten çok da güçlü bir ilişkileri olmayan iki erkek kardeşin arasındaki uçurumlar daha da derinleşir. Bu iki kardeş zaten her konuda farklıdırlar, işleri, hayatlarındaki kadınlar, dini inançları, yaşama sevinçleri… Onları birbirlerine bağlayan yaşlı babaları ve birbirlerine bayılan kızlarıdır. Londra, Paris, Saint Tropez ve New York arasında geçen hikayede, beklenmedik olaylar, yanlış anlaşılmalar, aldatmalar, aileyi derinden sarsacaktır.


Roni’nin kızının düğün vakti kardeşinin eşi vefat eder. Bu beklenmedik olay zaten anlaşamayan iki kardeşin arasını iyice açar. İş seçimleri, yaşam tarzları hatta eş seçimleri daha farklı olamazdı. Bir yanda mazbut ve dini bir hayat öteki tarafta eğlenceli ve çılgın. Yaşlanan ve yavaş yavaş zihni bulanıklaşan babalarından başka ortak noktaları yok.


Londra’dan Paris’e, New York’tan Saint Tropez’e yanlış anlaşılmalar, ihanetler sonucu aile dağılıyor. Ama yaşananlar birkaç aşk hikâyesinin doğmasını sağlıyor.


 



St. Tropez Hikayesi 2013 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder