Film indir

5 Ocak 2015 Pazartesi

Geceyarısından Önce 2013 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Geceyarısından Önce – Before Midnight 2013 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Geceyarısından Önce 2013 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Vizyon Tarihi: 19 Temmuz 2013


Yapımı : 2013 – ABD


Tür : Dram


Süre: 109 Dak.


Yönetmen : Richard Linklater


Oyuncular : Ethan Hawke ,  Julie Delpy ,  Seamus Davey-Fitzpatrick ,  Jennifer Prior ,  Yota Argyropoulou


Senaryo : Ethan Hawke ,  Julie Delpy


Yapımcı : Richard Linklater ,  Christos V. Konstantakopoulos


Before Sunrise ve Before Sunset filmlerinin ardından yönetmen Richard Linklater ile oyuncular Ethan Hawke ve Julie Delpy’i tekrar bir araya getiren serinin 3. devam filmi Before Midnight, Jesse’nin evli olduğu eşinden boşanıp büyük aşkı Celine’le evlenmelerinin ardından yaşananları anlatıyor. Aradan geçen 9 yılın ardından iki çocukları olan ikilinin gelecekleri Before Midnight ile şekillenecek… Tıpkı önceki film gibi senaryo Linklater, Hawke ve Delpy ortaklığının ürünü. Film 2013 Sundance Film Festivali’nin de öne çıkan yapımları arasında.


Berlin Film Festivali´ndeki uluslararası prömiyerinde alkışlarla karşılanan Geceyarısından Önce, Julie Delpy ile Ethan Hawke´u beyazperdede üçüncü kez buluşturuyor. On sekiz yıl süren aşkları, 1995´te Gün Doğmadan Önce ile başlamış, 2004´te Günbatımından Önce ile sürmüştü.


Celine ve Jesse artık hayatın bambaşka bir aşamasına geçmiştir ve birlikte yaşamaktadırlar; iki de kızları vardır. Bütün aile, Jesse´yle birlikte bir Yunan adasındaki yazarlar kampına gider. Jesse ve Celine elbette bu boş vakitlerinde tartışacak, flörtleşecek, kariyerleri, çocuklar ve tabii ki aşk hakkında felsefe yapacaktır. Ve bir kez daha, sonları belirsiz olacaktır.


 



Geceyarısından Önce 2013 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder