Film indir

11 Ocak 2015 Pazar

Öncü 2013 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Öncü – Pionér 2013 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Öncü 2013 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Yapımı : 2013 – Norveç


Tür : Gerilim


Süre: 100 Dak.


Yönetmen : Erik Skjoldbjærg


Oyuncular : Wes Bentley ,  Aksel Hennie ,  Stephen Lang ,  Stephanie Sigman ,  Ane Dahl Torp


Senaryo : Nikolaj Frobenius ,  Hans Gunnarsson ,  Erik Skjoldbjærg


Yapımcı : Jessica Ashworth ,  Petter J. Borgli


Diğer Adı : Pioneer


Insomnia / Uykusuz ve Prozac Toplumu’dan tanıdığımız Erik Skjoldbjærg’in son filmi, Norveç’in bugünkü zenginliğinin kaynağı olan Kuzey Denizi’nde devasa petrol rezervlerinin bulunduğu 1980’li yıllarda geçen bir komplo gerilimi. Profesyonel dalgıç Petter, Kuzey Denizi’nin dibine dalmayı takıntı haline getirmiştir. Bir dostu dalış sırasında beklenmedik bir şekilde ölünce, Petter bu olayın peşine düşmeye karar verir. Gelgelelim, devletle petrol şirketleri arasındaki ilişkiler ağına takıldığında, artık bu işin kendi boyunu aştığını ve hayatının tehlikede olduğunu fark edecektir.


1980’lerin başında, kuzey denizlerinde büyük petrol rezervleri keşfedilir ve yetkililer, 500 metre derinlikteki petrolü çıkarabilmek için dev borular döşemeye başlarlar.


Profesyonel bir dalgıç olan Petter (Aksel Hennie) ise dünyanın en riskli görevlerinden birine soyunacak cesaret ve disipline sahiptir. Ancak bu zorlu görev sırasında beklenmedik terslikler yaşanır ve Petter, yaşam ile ölüm arasında korkunç bir olayın baş kahramanı halini alır.


 



Öncü 2013 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder