Film indir

11 Ocak 2015 Pazar

Akşamdan Kalanlar 2013 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Akşamdan Kalanlar – Drinking Buddies 2013 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Akşamdan Kalanlar 2013 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Yapımı : 2013 – ABD


Tür : Dram ,  Komedi ,  Romantik


Süre: 90 Dak.


Yönetmen : Joe Swanberg


Oyuncular : Anna Kendrick ,  Olivia Wilde ,  Ron Livingston ,  Jake M. Johnson ,  Michael T. Black


Senaryo : Joe Swanberg


Yapımcı :  -


Luke ve Kate Chicago’da bir mekanda beraber çalışmaktadırlar. Kendi birasını üreten bu pubta hem bolca içip, hem de çok yakın arkadaş olan ikilinin beraber olması için tek engel ikisinin de başkalarıyla ilişkisi olmasıdır! Luke’un altı yıllık sevgilisi artık kendisinden evlenme teklifi beklerken, Kate’in de bir müzik prodüktörü ile dengede tutmaya çalıştığı bir ilişkisi vardır. Bu iki çift bir hafta sonu beraber bir orman evine tatile giderler ve daha da çok bira ilişkilerin akışını değiştirecektir. Hem bunda yanlış ne olabilir ki? Filmin senaristliğini ve yönetmenliğini Joe Swanberg üstlenirken, başrolleri Olivia Wilde ve Jake Johnson paylaşıyor.


Kate (Olivia Wilde) ve Luke (Jake Johnson) bir bira fabrikasında birlikte çalışmaktadır. Daha fazla şeylerin de olabileceğini hisseden bir arkadaşları vardır. Ancak Kate, Chris (Ron Livingston) ile birliktedir ve Luke’un Jill (Anna Kendrick) ile ilişkisi vardır.


Jill’in tek bilmek istediği Luke’un evlilik hakkında konuşmaya hazır olup olmadığını bilmektir. Bu sorunun cevabı, Luke ve Kate beklenmedik bir şekilde haftasonunda başbaşa kalınca daha da netleşir.


 



Akşamdan Kalanlar 2013 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder