Film indir

2 Aralık 2014 Salı

Zoraki Radikal - The Reluctant Fundamentalist 2012 Türkçe Dublaj Full indir

Zoraki Radikal – The Reluctant Fundamentalist 2012 Türkçe Dublaj Full indir



Vizyon Tarihi: 24 Mayıs 2013


Yapımı : 2012 – ABD ,  Türkiye ,  Hindistan ,  İngiltere ,  Katar


Tür : Gerilim


Süre: 130 Dak.


Yönetmen : Mira Nair


Oyuncular : Riz Ahmed ,  Kate Hudson ,  Liev Schreiber ,  Haluk Bilginer ,  Kiefer Sutherland


Senaryo : Ami Boghani ,  Mohsin Hamid ,  William Wheeler


Yapımcı : Lydia Dean Pilcher ,  Ami Boghani


Diğer Adı : Gönülsüz Köktendinci


Pakistanlı bir adam Wall Street’te başarıyı yakalamanın peşinde koşmaktadır. Kendini beklenmedik bir şekilde Amerikan Rüyası’nın bir düşmanlık krizinin ve ailesinin sürekli çağrısının arasında sıkışmış bulur. Wall Street ve Amerikan rüyasının beklediğimiz ya da düşündüğümüzün aksine o pembe ve hayal dolu görünümünün ardında aslında bir çok vazgeçiş ve geride bırakmayı gerektirdiğini, aslında bu başarının bir çok şeyi de kaybetmek olduğunun üzerinde duruyor film.

Film, Pakistanlı yazar Mohsin Hamid’in 2007’de yayınladığı aynı adlı eserinden uyarlandı. Bu kitap 2008 yılında “Gönülsüz Köktendinci” adıyla Türkçe’ye de çevrildi.

Başrollerinde Riz Ahmed, Kiefer Sutherland, Kate Hudson, Liev Schreiber ve Haluk Bilginer gibi usta isimlerin bulunduğu filmin bazı sahneleri İstanbul’da çekildi.


Mira Nair’in yönetmen koltuğuna oturduğu filmde, Wall Street ve Amerikan rüyasının beklenenin ya da düşünülenin aksine pembe ve hayal dolu görünümünün ardında aslında birçok vazgeçiş başarının kaybedilmesi anlatılıyor.


Zoraki Radikal 2013 film indir,Zoraki Radikal 2013 tek link film indir


Cengiz Khan, geleceği parlak, yetenekli, Pakistan doğumlu bir gençtir. Üniversiteden mezun olduktan sonra analist olarak başarılı bir kariyer yapar. Aşkı güzel fotoğrafçı Erica’da bulur, fakat 9 Eylül saldırılarından sonra hayatı altüst olur. Amerika’daki ırkçı önyargılarla karşı karşıya kalınca memleketinde radikal bir üniversitede profesör olur.


Filmde, Kate Hudson, Liev Schreiber, Kiefer Sutherland ve Nelsan Ellis’in yanı sıra Haluk Bilginer de izleyici karşısına çıkacak.


 



Zoraki Radikal - The Reluctant Fundamentalist 2012 Türkçe Dublaj Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder