Film indir

2 Aralık 2014 Salı

Son Konser - A Late Quartet 2012 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Son Konser – A Late Quartet 2012 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir



Vizyon Tarihi: 26 Temmuz 2013


Yapımı : 2012 – ABD


Tür : Dram


Süre: 105 Dak.


Yönetmen : Yaron Zilberman


Oyuncular : Christopher Walken ,  Philip Seymour Hoffman ,  Catherine Keener ,  Mark Ivanir ,  Wallace Shawn


Senaryo : Seth Grossman ,  Yaron Zilberman


Yapımcı : Vanessa Coifman ,  Yaron Zilberman


25 yıldır birlikte çalmış bir yaylı çalgılar dörtlüsünün hikâyesini anlatıyor. Fakat grubun dengesi, içlerinden bir kişinin Parkinson hastalığına yakalanıp emekli olmasıyla bozulur. Gruba genç bir müzisyenin katılması ve kemancının solo bir kariyer sürme ısrarı, grup da ego yarışıyla beraber pek çok huzursuzluk da başlatacaktır…

Filmde oldukça önemli aktörler rol alıyor. Dörtlü, Christopher Walken (çello), Mark Ivanir (birinci keman), Philip Seymour Hoffman (ikinci keman) ve Catherine Keener (viyola) gibi usta oyunculardan oluşuyor.


Kahramanlarımız son konserlerinden önce duygusal çalkantılar yaşayan bir klasik müzik dörtlüsü; onları canlandıranlar ise Hollywood´un en parlak oyuncuları. Dünyaca ünlü yaylı çalgılar dörtlüsünün sevilen viyolonsel sanatçısı acımasız bir hastalığa yakalanınca grup dengesini kaybeder; bastırılmış duygular, çarpışan egolar ve kontrolden çıkmış tutkular yıllardır süren dostluk ve uyumu tehdit etmeye başlar.


Son Konser 2012 film indir,Son Konser 2012 tek link film indir,Son Konser 2012 türkçe film indir


25. yıldönümleri için verecekleri konser yaklaştığından, müzisyenler, sorunlarını çözüp birlikteliklerini korumak ile sonsuza dek ayrılmak arasında seçim yapmak zorundadır. Beethoven´ın Opus 131 Yaylılar Dörtlüsü adlı olağanüstü eserinden esinlenen ve bu yapıt etrafına örülen Son Konser oda müziğine ve New York kültür dünyasına saygı duruşunda bulunuyor. “Uzun zaman geçtikçe farklı biçimlerde değiştiğimiz için kaçınılmaz bir biçimde sınanan ve sürekli olarak emek ve özenle ince ayar isteyen uzun süreli ilişkiler için Opus 131´in mükemmel bir metafor teşkil ettiğini düşünüyorum.”


 



Son Konser - A Late Quartet 2012 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder