Film indir

1 Mayıs 2017 Pazartesi

Gelin Benim Olacak – Made Of Honor 2008 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Tom Bailey ve en yakın arkadaşı Claire 10 yıldır arkadaştır. Tam Tom’un Clarie’e duygularını açmayı planladığı sıralarda Claire başkasıyla nişanlandığını açıklar. Claire Tom’dan nedimesi olmasını istediğinde genç adam bu teklifi Claire’i nişandan vazgeçirmek ve kendine aşık etmek için kabul eder.


Tom (Patrick Dempsey) iyi bir hayat yaşamaktadır: Seksidir, başarılıdır, ayrıca hayatının ayrılmaz bir parçası ve en iyi arkadaşı olan tatlı Hannah’ya (Michelle Monaghan) her zaman güvenebileceğini bilmektedir.


Hannah bir iş gezisi için altı haftalığına İskoçya’ya gidinceye kadar her şey mükemmeldir… ve işte o zaman, Tom, onsuz hayatının ne kadar boş olduğunu anlayarak şaşkınlığa düşer. Döndüğünde Hannah’ya evlenme teklif etmeye karar verir – ama Hannah’nın yakışıklı ve zengin bir İskoçla nişanlandığını ve oraya yerleşmeyi planladığını öğrenince donup kalır.


Hannah, kendisinden “baş nedimesi” olmasını isteyince, Tom isteksizce bu rolü üstlenmeyi kabul eder… ama esas amacı Hannah’ya aşkını açıklamak ve çok geç olmadan düğünü durdurmaktır.




Gelin Benim Olacak – Made Of Honor 2008 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder