Film indir

9 Haziran 2016 Perşembe

Avcı Kış Savaşı 2016 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Avcı Kış Savaşı – The Huntsman: Winter’s War 2016 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Not : Film HD görüntüye sahiptir ancak ses Line dir. Filmi ben indirip izledim ve izlenebilecek bir şekilde sorunsuzdur.


Avcı Kış Savaşı 2016 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir (2)


Vizyon Tarihi: 22 Nisan 2016

Yapımı : 2016 – ABD

Tür : Dram , Seri ,

Süre: 109 Dak.

Yönetmen : Cedric Nicolas-Troyan

Oyuncular : Chris Hemsworth , Jessica Chastain , Emily Blunt , Charlize Theron , Sam Claflin

Senaryo : Craig Mazin , Evan Daugherty , Evan Spiliotopoulos

Yapımcı : Universal Pictures , Joe Roth

Diğer Adı : Snow White and the Huntsman 2, Pamuk Prenses ve Avcı 2


Buz Kraliçesi Freya (Emily Blunt), kız kardeşi Ravenna’nın (Charlize Theron) öldüğünü öğrenince, onu hayata döndürebilmek için Büyülü Ayna’yı kullanabilecek son büyücünün yardımına başvurur ve Ravenna, aynanın altından derinliklerinden geri gelir. Şimdi ikisi güçlerini birleştirip çok daha tehlikeli olmuştur. Onları durdurabilmenin tek yolu, bizzat Freya’nın yetiştirdiği, ancak “kalplerini aşka kapatma” emrine itaat etmeyen Eric (Chris Hemsworth) ve Sara’nın (Jessica Chastain) başını çektiği avcıların sürüldükleri ülkelerden gelip yeniden güçlerini birleştirmesidir.

Chris Hemsworth ve Kristen Stewart’ın başrolünde oynadığı 2012 yapımı fantastik aksiyon filmi Pamuk Prenses ve Avcı’nın öncesindeki olayları anlatıyor.

Kötü Kraliçe Ravenna (Theron), Pamuk Prenses’in bıçağıyla yenildiğinin sanılmasından uzun sure önce, kız kardeşi Freya’nın (Blunt) kalbini kıran bir ihaneti yaşayışını ve krallıklarından kaçışını sessizce izlemişti. Freya’nın her türlü düşmanı dondurabilme yeteneğiyle, genç buz kraliçesi ücra, soğuk bir sarayda uzun yıllar geçirmiş, Eric (Hemsworth) ve savaşçı Sara’nın (Chastain) da yer aldığı ölümcül bir avcı lejyonu yetiştirmiştir, ancak değerli iki savaşçısının kendisinin tek emri olan “Kalplerinizi sevgiye sonsuza dek kapatın” emrine karşı geldiğini öğrenmiştir. Freya, kız kardeşinin öldüğünü öğrendiğinde Sihirli Ayna’yı, onun gücünü kullanabilecek yetenekteki, kalan tek büyücü kadına getirmek üzere geride kalan askerlerini toplar. Ama Ravenna’nın altın derinliklerinden yeniden hayata döndürülebileceğini öğrendiğinde, kötü kız kardeşler bu büyülü toprakları bugüne kadar görülen en karanlık gücün iki katıyla tehdit eder. Artık toplanan orduları yenilmez olduğunu kanıtlayacaktır… tabii kraliçenin başlıca emrine karşı gelerek ülkelerinden sürülmüş avcılar tekrar bir araya gelmedikleri sürece.


 



Avcı Kış Savaşı 2016 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder