Film indir

13 Ağustos 2015 Perşembe

Aşk Tarifi 2014 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Aşk Tarifi – The Hundred-Foot Journey 2014 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Aşk Tarifi 2014 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir (2)

Vizyon Tarihi:

26 Eylül 2014


Yapımı :

2014 – ABD


Tür :

Dram


Süre:

122 Dak.


Yönetmen :

Lasse Hallström


Oyuncular :

Helen Mirren ,  Juhi Chawla ,  Charlotte Le Bon ,  Om Puri ,  Manish Dayal


Senaryo :

Steven Knight


Yapımcı :

Steven Spielberg ,  Oprah Winfrey


Çok yetenekli bir aşçı olan Hasan Kaddam, ülkesindeki siyasi kargaşanın annesinin ölümüne sebep olması üzerine Hindistan’ı terkeder ve Fransa’ya göç eder. Burada yeni tanıştığı Marguerite’in de cesaretlendirmesiyle bir Hint restoranı açar, ancak restoranın tam karşısında bulunan Madam Mallory’nin lüks restoranı, aralarında amansız bir rekabetin doğmasına neden olacaktır.

Bombay’da yaşayan Hassan Haji, dedesinin işlettiği restoran sayesinde mutfakla çocuk yaşta tanışmış, bu ilgisini yeteneğiyle pekiştirmiştir. Şimdilerde genç bir adam olan Hassan, dedesinden kalan müesseseyi başarıyla işletirken beklenmedik bir trajedi nedeniyle Bombay’dan taşınmak durumunda kalır.


Ailesiyle birlikte Fransa’nın bir kasabasına yerleşir ve işini burada devam ettirmek için hazırlıklara başlar, restoranını açar. Böylece bu yeni restoranın sunduğu egzotik Hint mutfağı kısa sürede bölge halkının dikkatini çeker.


Bu nedenle de bölgenin prestijli restoranı Le Saule Pleureur’de bir telaş başlar. Şef Madame Mallory, yeni rakibi Hassan’ın kendinden daha yetenekli olduğunu fark etmiştir ve bu durum, aralarında esaslı bir rekabetin doğmasına neden olur.


 



Aşk Tarifi 2014 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder