Film indir

3 Ocak 2015 Cumartesi

Kan Kitabı 2008 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Kan Kitabı – Clive Barker’s Book of Blood 2008 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Kan Kitabı 2008 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Vizyon Tarihi: 08 Mayıs 2009


Yapımı : 2008 – İngiltere ,  ABD


Tür : Dram ,  Fantastik ,  Gerilim ,  Gizem ,  Korku ,  Suç


Süre: 100 Dak.


Yönetmen : John Harrison


Oyuncular : Jonas Armstrong ,  Doug Bradley ,  Gowan Calder ,  Charlie Mcfadden ,  Sophie Ward


Seslendirenler : Romana Abercromby


Senaryo : Clive Barker ,  John Harrison ,  Darin Silverman


Yapımcı : Clive Barker ,  Jeremy Burdek


Doğa üstü güçlerin ve olayların varlığını yıllarca süren araştırmalarıya kanıtlamaya çalışan Dr. Mary Florescu, sonunda teorilerinin geçekliğini kanıtlayabilmek için bir fırsat yakalar. Çok güvendiği dostu ve iş arkadaşı, Reg Fuller ile Tollington’da sebebi ve nasıl olduğu açıklanamayan cinayetlerin işlendiği bir eve yerleşirler. Dr. Florescu yanında içgüdülerine güvendiği öğrencilerinden birini de almıştır.  Simon McNeal, oldukça yakışıklı bir gençtir ve geçmişindeki paranormal olaylar yüzünden Mary’nin hem kişisel hem de profesyonel anlamda dikkatini çekmiştir. Mary Torrington’daki bu karanlık evin sırrını çözmekteonun medium güçlerinden faydalanmayı ummaktadır. Araştırmaları sırasında olan garip, korkunç  ve açıklanamaz durumlar Mary’i ispatları konusunda yüreklendirecektir. Fakat bu sırada Mary ve Simon’ın arasında başlayan tutkulu ilişki Tollington’daki bu garip evin tarif edilemez sakinlerini bu genç ve yetenekli adama yöneltir. Mary bu evin yolunu kaybetmiş ruhların  buluşma noktası olduğunu çok geç anlayacaklardır. Simon’ın özel güçlerinden ise faydalanma şekilleri çok acı verici ve korkunç olacaktır…


Paranormal aktiviteler uzmani bir kadin, yolunu kaybetmis ruhlarin bulusma noktasi haline gelmis bir evin varligini kesfeder.


Dr. Mary Florescu ve is arkadasi Reg Fuller, sebebi aciklanamayan cinayetlerin islendigi bir eve yerlesirler. Yanlarina medyum gucleri olan Simon McNeali da alan ikili bu karanlik evein sirrini cozmeye calisirlar. Mary ve Simon arasinda baslayan tutkulu iliskinin, korkunc sonuclari olacaktir.


 



Kan Kitabı 2008 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder