Film indir

6 Ocak 2015 Salı

Çirkin Ördek Yavrusu ile Farecik 2007 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Çirkin Ördek Yavrusu ile Farecik – The Ugly Duckling and Me 2007 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Çirkin Ördek Yavrusu ile Farecik 2007 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Vizyon Tarihi: 02 Mart 2007


Yapımı : 2007 – Fransa ,  Almanya ,  İrlanda ,  İngiltere ,  Danimarka


Tür : Animasyon ,  Komedi , Çizgi Film ,


Süre: 90 Dak.


Yönetmen : Michael Hegner,  Karsten Kiilerich


Oyuncular :  -


Seslendirenler : Okan Bayülgen ,  Rasim Öztekin ,  Şenay Gürler ,  Yekta Kopan ,  Keremcem


Senaryo : Hans Christian Andersen ,  Michael Hegner


Yapımcı : Moe Honan ,  Gladys Morchoisne


Hans Christian Andersen’ın dillere destan masalı Çirkin Ördek Yavrusu’nun farklı bir uyarlaması olan bu eğlenceli ve şirin mi şirin hikaye, Çirkin Ördek Yavrusu ve annesi Ratso’yu anlatıyor. Üstüne üstlük “Ratso” bir baba olması gerekirken Çirkin Ördek Yavrusu için ‘anne’ rolünü kabul ediyor. Dürüst olmak gerekirse “Ratso”, Çirkin Ördek’in ne annesi ne de babası olabilecek nitelikte; çünkü “Ratso”, bir fare. Zavallı farecik Ratso’nun tek günahı Çirkin Ördek yumurtadan çıkarken onun yanında olması ve bir anda kendini ona bakmak için sorumlu hissetmesi. Ratso, kendi oğluna annelik yapamazken Çirkin Ördek’e nasıl babalık yapabilir ki? Biliyoruz, kafanız karıştı, tıpkı Ratso gibi… Hınzır şehir fareleri çetesinden kaçıp bir dolu kümes hayvanı ile bir çiftlikte barınmaya çalışmak nasıl hissettirir acaba? Özellikle de, emirleri kukladan alan bir kedi ile aynı çatıda yaşarken… Hayat kolay değil. Daha önce ördek yavrusu büyütmeye çalışmış herkes bunu söyleyebilir.


Şehir farelerinin gazabından kaçarak bir çiftliğe sığınan Ratso, buradaki kümes hayvanları ile birlikte yaşamak zorunda kalan bir faredir. Bir dolu kümes hayvanı ve yaramaz bir kedinin bulunduğu bu çiftlikte de yaşam çok kolay değildir.


Ama Ratso’nun başına gelen talihsizlikler, bu kadarla sınırlı kalmaz. Yumurtasından çıkan bir ördeğin o anda yanında olması nedeni ile ördek tarafından ‘anne’ olarak benimsenen Ratso, bu durumda ne yapacağını bilemez. Son derece çirkin olmasından dolayı ‘Çirkin Ördek Yavrusu’ adı verilen bu minik ördeğe karşı kendini sorumlu hisseden Ratso için ne yapsa kaçamayacağı zorunlu bir ‘annelik’ dönemi başlamıştır.


Hans Christian Andersen’in bilindik Çirkin Ördek Yavrusu masalından farklı bir kurguda uyarlanan film, Türkiye’de Okan Bayülgen ve Keremcem’in seslendirmeleri ile beyazperdeye geliyor.


 



Çirkin Ördek Yavrusu ile Farecik 2007 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder