Film indir

5 Ocak 2015 Pazartesi

Buraya Kadar 2013 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Buraya Kadar – This is the End 2013 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Buraya Kadar 2013 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir


Vizyon Tarihi: 18 Ekim 2013


Yapımı : 2013 – ABD


Tür : Aksiyon ,  Komedi


Süre: 107 Dak.


Yönetmen : Seth Rogen,  Evan Goldberg


Oyuncular : Emma Watson ,  James Franco ,  Rihanna ,  Jason Segel ,  Jonah Hill


Senaryo : Seth Rogen ,  Jason Stone


Yapımcı : Seth Rogen ,  Evan Goldberg


Yaşanan son derece garip felaket olaylarıyla yıkılan Los Angeles kentinde, altı arkadaş bir evde mahsur kalırlar. Dışarıda dünya yıkılırken, kısıtlı erzak ve yükselen gerilim, içeride de sinirlerin gerilmesine ve arkadaşlıkların parçalanmasına neden olmaktadır.  Altı arkadaş, eninde sonunda evi terk ederek,  kaderleriyle ve, arkadaşlık ve esaretten kurtulmanın gerçek anlamlarıyla yüzleşmek zorunda kalacaklardır.


James Franco’nun evindeki partide Seth Rogen, Jay Baruchel ve diğer bir çok ünlü kıyamet günüyle karşı karşıya gelir. Ellerinde kısıtlı gıda kaynağı vardır ve dünya büyük bir kaosa sürüklenmektedir. Daha da kötüsü kaçınılmaz son yaklaştıkça herkesin içindeki hayvani hayatta kalma güdüsü daha çok açığa çıkacaktır!


Filmin yönetmenliğini Seth Rogen ile birlikte daha önce kendisiyle Yeşil Yaban Arısı filminde beraber çalışmış olan ve ağırlıklı olarak komedi tarzında işler üreten Evan Goldberg üstleniyor. İlginç senaryolu ve bol kahkahalı filmin kadrosunda Seth Rogen’ın yanı sıra Jay Baruchel, James Franco, Emma Watson, Jason Segel ve Jonah Hill gibi yıldız isimler yer alıyor.


 



Buraya Kadar 2013 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder