Film indir

17 Aralık 2014 Çarşamba

Yeşil Sokak Holiganları 2005 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Yeşil Sokak Holiganları – Green Street Hooligans 2005 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir



Vizyon Tarihi: 09 Eylül 2005


Yapımı : 2005 – ABD ,  İngiltere


Tür : Dram ,  Spor ,  Suç , Seri ,


Süre: 109 Dak.


Yönetmen : Lexi Alexander


Oyuncular : Elijah Wood ,  Charlie Hunnam ,  Claire Forlani ,  Ross Mccall ,  Terence Jay


Senaryo : Lexi Alexander


Yapımcı : Deborah Del Prete ,  Gigi Pritzker


‘Sarhoş olmak ve dövüşmek. Hayatta başka yapacak ne varki ‘ Son derece zengin oda arkadaşını koruyabilmek adına bir suçu üzerine alan ve Amerika’nın en iyi üniversitesinden Harvard’dan atılan Matt, İngiltere’de yaşayan ablasının yanına gider. Londra’da tanışacağı yeni arkadaşları, West Ham United’ın ünlü taraftar grubu GSE’nin önde gelen üyeleridir ve onun gazetecilik okuduğunu bilmemektedirler. Başta eniştesinin kardeşi Pete olmak üzere bu arkadaşlarının futbol tutkusunun diğer sırrı ise holiganlık ve İngiltere çapında ün salmaktır. Çok geçmeden Matt de aynı tutkuları paylaşır ve geçmişin acıları Matt’in holiganlık zamanlarında tekrar ortaya çıkacaktır.


Tuttuğun takımın maçındasın. Stadyum dolu, tüm taraftarlar ayakta. Kıran kırana ve sert bir maç. Oysa sahada olup bitenler daha sonra olacaklar için sadece bir ısınma. Kargaşa başladığında sakın kaçma. Kendini sonuna kadar savun. Savaş. Nefret ettiğin birini düşün…


Matt (Elijah Wood), bir yanlış anlama sonucu Harvard Üniversitesi’nden atılmış ve ablası Shannon’ın (Claire Forlani) ailesiyle birlikte yaşamak için Londra’ya gelmiştir. Pete (Carlie Hunnam) ile tanışması Londra’nın şiddet dolu yüzüyle karşılaşmasına sebep olur. Pete ve arkadaşları, İngiltere’nin en sert futbol kulüplerinden birinin “Green Street Elite” adlı fanatik taraftar grubunun bir parçasıdır. Matt, bu dünyanın içine çekildikçe sokak kanunlarının okulda öğrendiği doğrulardan oldukça farklı olduğunu anlamak zorunda kalır. Hayatının en önemli dersini de yine sokaklardan alacaktır.


Futbolu ve şiddeti birbirinden ayıramayan holiganların dünyasını gözler önüne seren yapım…


 



Yeşil Sokak Holiganları 2005 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder