Film indir

5 Aralık 2014 Cuma

Siyah Giyen Adamlar 1 - 2 - 3 Boxset Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Siyah Giyen Adamlar – Men in Black 1 – 2 – 3 Boxset Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir



Siyah Giyen Adamlar – Men in Black 1997 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir



Vizyon Tarihi: 03 Ekim 1997


Yapımı : 1997 – ABD


Tür : Bilim Kurgu ,  Komedi , Seri ,


Süre: 98 Dak.


Yönetmen : Barry Sonnenfeld


Oyuncular : Will Smith ,  Tommy Lee Jones ,  Tony Shalhoub ,  Fredric Lehne ,  Linda Fiorentino


Senaryo : Ed Solomon ,  Lowell Cunningham


Yapımcı : Steven Spielberg ,  Laurie MacDonald


Onlar evrendeki en iyi gizlenen sırdır. Yüksek bütçeler ayrılmış olmasına rağmen, gayriresmi hükümet bürosu için çalışan ‘K’ (Tommy Lee Jones ) ve ‘J’ (Will Smith) Siyah Giyen Adamlar’dır, göç servisinden sorumludurlar ve yerküremize yabancı herşeyin düzenleyicisidirler.Onlar sizin en iyi, son ve tek savunma hattınızdır. Gizlilik içinde çalışırlar ve Siyah Giyerler… Onlar Siyah Giyen Adamlar’dır.Dünyayı evrenin pisliklerinden korumaktadırlar.



Siyah Giyen Adamlar 2 – Men in Black 2 2002 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir



Vizyon Tarihi: 26 Temmuz 2002


Yapımı : 2002 – ABD


Tür : Bilim Kurgu ,  Aksiyon ,  Komedi , Seri ,


Süre: 88 Dak.


Yönetmen : Barry Sonnenfeld


Oyuncular : Will Smith ,  Tommy Lee Jones ,  Rosario Dawson ,  Tony Shalhoub ,  Johnny Knoxville


Senaryo : Barry Fanaro ,  Robert Gordon


Yapımcı : Steven Spielberg


İlk filmin başarısından sonra, yönetmeninden oyuncularına aynı kadroyu koruyarak karşımıza çıkan Siyah Giyen Adamlar 2’de, ‘cool’ kahramanlarımız Kay ve Jay dört yıllık bir aradan sonra maceralarına geri dönüyorlar. Bu dört yıllık sürede çok şey değişmiş; ilk film, Kay’in sevdiği kadına kavuşup normal bir hayat yaşayabilmesi için ortağı Jay tarafından hafızasının silinmesiyle sonlanmıştı. Nitekim bu film, Jay’in ideal ortağı bir türlü bulamadığı Siyah Giyen Adamlar örgütünden çalışmaya devam ettiğini öğrenmemizle açılıyor. Sıradan bir cinayet olayını araştıran Jay, Serleena isimli, güzel bir kadın kılığına girmiş bir yaratığın dünyaya yerleştirmeye çalıştığı cihaz aracılığıyla birçok gezegene hükmedebilecek bir güce ulaşmaya çalıştığını keşfeder. Serleena’nın bu planını engelleyebilecek bilginin Kay’in silinmiş hafızasında gizli olduğunu öğrenen Jay, eski ortağını yeniden örgüte kazandırmalı ve ona silinmiş hafızasını yeniden yüklemelidir.



Siyah Giyen Adamlar 3 – Men in Black 3 2012 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir



Vizyon Tarihi: 25 Mayıs 2012


Yapımı : 2012 – ABD


Tür : Bilim Kurgu ,  Aksiyon ,  Komedi , Seri ,


Süre: 106 Dak.


Yönetmen : Barry Sonnenfeld


Oyuncular : Will Smith ,  Tommy Lee Jones ,  Alice Eve ,  Emma Thompson ,  Josh Brolin


Senaryo : Lowell Cunningham ,  Etan Cohen


Yapımcı : Laurie MacDonald ,  Walter F. Parkes


Bilimkurgu ile komediyi başarılı bir şekilde birleştiren Men in Black serisinin üçüncü filmi, 2012 yılında izleyicilerle buluşmuştu.

Boris adlı bir mahkum, kendisini hapse atan Ajan K’den (Tommy Lee Jones) intikam almak için, hapisten kaçar ve zamanda geri dönerek tutuklanmadan öncesine döner ve Ajan K’yi öldürür. Arkadaşı Ajan J (Will Smith), bu olayı engellemek için o günlere, yani 1969’a seyahat eder. Ancak genç K (Josh Brolin), durumun ciddiyetini anlamakta güçlük çekmektedir. Ajan J hem K’yı ikna etmek, hem de arkadaşını kurtarmak durumundadır.

Columbia Pictures, başrollerinde Tommy Lee Jones ve Will Smith’in yer aldığı Men in Black serisini bir kez daha hayata geçiriyor. Serinin üçüncü filminin senaryosu, bu kez Tropic Thunder ile ünlenen senarist Etan Cohen tarafından yazıldı.


”Siyah Giyen Adamlar” (Men In Black) serisinin üçüncü filmi, Türkçe dublaj ve altyazılı seçenekleriyle üç boyutlu olarak bu hafta sinema salonlarında yerini alacak.


Barry Sonnenfeld’in yönettiği filmin başrollerini Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin, Jemaine Clement, Michael Stuhlbarg ve Emma Thompson paylaşıyor.


Filmde, Ajan K (Tommy Lee Jones) 1969 yılında, zamanda geriye giden bir uzaylı tarafından öldürülür ve dünya bir tehlikenin içine atılır. Bu durumda Ajan J’nin (Will Smith) zamanda geriye yolculuk yaparak, cinayetin öncesine geri dönmesi ve Ajan K’nın genç hali (Josh Brolin) ile onu, dünyayı ve insanlığı kurtarmak için çalışması gerekmektedir.




Siyah Giyen Adamlar 1 - 2 - 3 Boxset Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder