Film indir

19 Aralık 2014 Cuma

Sıfır Teorisi 2013 1080p Full HD Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Sıfır Teorisi – The Zero Theorem 2013 1080p Full HD Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir



Vizyon Tarihi: 25 Nisan 2014


Yapımı : 2013 – ABD , Romanya


Tür : Bilim Kurgu , Dram , Fantastik


Süre: 107 Dak.


Yönetmen : Terry Gilliam


Oyuncular : Matt Damon , Ben Whishaw , Christoph Waltz , Peter Stormare , Tilda Swinton


Senaryo : Pat Rushin


Yapımcı : Dean Zanuck


İnsanlarla iletişim kurmayı pek sevmeyen, sıra dışı bir bilgisayar dehası olan Qohen’in hikayesi hayatın anlamını aradığı bir maceraya dönüşüyor. Qohen, her şeyin aslında hiç birşeye eşit olduğunu ispatlanmaya çalıştığı gizli bir projeye bulaşır. Ancak toplumu kontrol eden Yönetim onu bu projeden uzaklaştırmak için ona aşık olabileceği bir hayat tasarlamak dahil her şeyi yapacaktır. Terry Gilliam’ın geleceğe dair karanlık bir portre sunduğu film kapitalizm ve inanç sistemlerine dair çarpıcı eleştiriler içeren bir taşlama.


“1984 yılında çektiğim Brazil’de, o tarihte dünyadan ne anlıyorsam onun resmini çizmeye çalışmıştım. Sıfır Teorisi’nde de,şuanda dünyadan ne anlıyorsam onu resmetmeye çalıştım.” Gelecekte dünyanın nasıl çarpık bir hale bürüneceğini hakkıyla filme çekecek bir yönetmen varsa, olsa olsa Terry Gilliam’dır.


Ünlü yönetmen bu filmde, gelecekte Londra’da geçen bir öyküyü anlatıyor: Varoluşsal acılarla kıvranan, sıra dışı bilgisayar dahisi Qohen Leth’in öyküsünü. Elinde “Ben neden varım?” sorusuna yanıt olabilecek gizemli bir proje var. Fakat, cilveli Bainsley ve patronun oğlu Bob’un ziyaretleri Qohen’in yalnızlığını sık sık bozuyor.




Sıfır Teorisi 2013 1080p Full HD Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder