Film indir

20 Aralık 2014 Cumartesi

Maymunlar Cehennemi 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 Boxset Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Maymunlar Cehennemi 1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6 – 7 – 8 Boxset Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir



Maymunlar Cehennemi 1 – Planet Of The Apes 1968 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir



Yapımı : 1968 – ABD


Tür : Bilim Kurgu ,  Aksiyon ,  Gizem , Seri ,


Süre: 112 Dak.


Yönetmen : Franklin J. Schaffner


Oyuncular : Charlton Heston ,  James Whitmore ,  Roddy McDowall ,  Kim Hunter ,  Linda Harrison


Senaryo : Michael Wilson ,  Rod Serling


Yapımcı : Arthur P. Jacobs


Bir grup astronot, çok uzun bir yolculuğun sonunda uyanarak, bilinmeyen bir gezegene iniş yapar. Burada konuşmayı bilmeyen ilkel mağara insanları ile, konuşan, avlanan, adeta insanla yer değiştirerek medeniyet kurmuş maymunlar yaşamaktadır. Grup dağılır, astronotlardan George Taylor (Charlton Heston), insan avcısı maymunlar tarafından esir edilir. Üzerlerinde deney yapılacaktır ki, maymunlardan Dr. Zaius, esir Taylor’ın konuşulanları anlayan, ‘maymunlar kadar zeki’ bir insan olduğunu fark eder. Bu durumun yerleşik inançlara ters düşüp evrim kuramını altüst edeceğini düşünen tutucu doktor, olan biteni görmezden gelir. O esnada devreye idealist ve sempatik Cornelius (Roddy McDowall) ile Dr. Zira (Kim Hunter) girerek Taylor’ı korumaya çalışırlar. Diğer arkadaşlarını bulmak ve esaretten kurtulmak isteyen Taylor, çıkan bir kargaşadan faydalanarak güzel Nova’yla beraber kaçmaya başlar.


Charlton Heston ve Roddy McDowall bu efsanevi bilim kurgu başyapıtının başrollerini paylaşıyorlar. Astronot Taylor (Heston) insan ırkını deneyler ve spor yapmak amacıyla kullanan maymunların hükmettiği uzak bir gezegene süratle düşer. Kısa sürede Taylor kendisini avlananların arasında, ve hayatınıda yardımsever bir şempanze bilimcisinin elinde olur.


Olağanüstü Makyaj Performansı nedeniyle Onursal Akademi Ödülü® kazanan ve iki Oscar’a aday olan (1968 En İyi Kostüm Tasarımı ve En İyi Orijinal Beste) Planet Of The Apes muhteşem bir görsel şölenle başlayan ilk sahnelerinden insanın kanını donduran son anına kadar görkemli bir eğlence.



Maymunlar Cehennemi 2 Dönüş – Beneath The Planet Of The Apes 1970 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir



Yapımı : 1970 – ABD


Tür : Bilim Kurgu ,  Aksiyon ,  Dram , Seri ,


Süre: 95 Dak.


Yönetmen : Ted Post


Oyuncular : Charlton Heston ,  Kim Hunter ,  Linda Harrison ,  James Gregory ,  Natalie Trundy


Senaryo : Pierre Boulle ,  Paul Dehn ,  Mort Abrahams


Yapımcı :  -


Diğer Adı : Maymunlar Cehenneminin Altında


İlk filmin sonunda yabancı bir gezegende değil, tarumar olmuş bir dünyanın geleceğinde olduklarını anlayan Taylor ve Nova, Yasak Bölge’deki seyahatlerini sürdürürken Brent adlı bir astronot, Taylor’ı aramaya gelir.At sırtında tek başına dolaşan Nova’ya rastladığında, konuşmayı bilmeyen genç kadından bir şekilde Taylor’ın Yasak Bölge’de kaybolduğunu öğrenir.Aslında Taylor, yeraltındaki tünellerde yaşayan bir grup insan tarafından esir tutulmaktadır.Kendilerince tuhaf bir din geliştirmiş ve telepatik güçleri de olan bu insanlar, maymunların Yasak Bölge’yi istila etmek üzere olduğuna inanmaktadırlar.Ellerinde herşeyi bitirecek çok güçlü bir silah vardır ama bütün bunlar gezegenin bu kez tamamen yokolmasına sebep olabilecek gibi durmaktadır.



Maymunlar Cehennemi 3 Kaçış – Escape From The Planet Of The Apes 1971 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir



Yapımı : 1971 – ABD


Tür : Bilim Kurgu ,  Aksiyon ,  Dram , Seri ,


Süre: 98 Dak.


Yönetmen : Don Taylor


Oyuncular : Roddy McDowall ,  Ricardo Montalban ,  Kim Hunter ,  Sal Mineo ,  M. Emmet Walsh


Senaryo : Paul Dehn


Yapımcı :  -


Okyanusta yüzerken Bulunan bir uzay gemisi herkesi heyecana boğar. İlk filmden hatırlayacağımız Taylor’ın uzay gemisine çok benzeyen bu araçtan çıkan üç astronot başlıklarını çıkardıklarında yetkilerin şaşkınlığı Daha da Artar.Karşılarında insan gibi davranan üç maymun durmaktadır. İlk serüvende Taylor’a yardım ettigini hatırlayacağımız Cornelius ve Dr. Zira’ya ek olarak bir de Dr. Milo’dan oluşan mürettebat incelenmek üzere Los Angeles Hayvanat Bahçesi’nde müşade altına ALINIR. Maymunlar Yavaş Yavaş tüm yeteneklerini sergilemeye ve yaşadıkları hikayeyi özetlemeye başlarlar. Gerçekten de gelecekten, 3955’ten 1973’e dönmeyi, YANI Taylor ve arkadaşlarının yaptigi yolculuğun tersini gerçekleştirmeyi başarmışlardır. Yokolan bir dünyadan gerike Kalan canlılardır onlar. Dolayısıyla şimdi geleceği ve insan ırkını bekleyen tehlikeyi de bilmektedirler. Kediler ve köpeklerin bir Salgın sonucu nasıl yok olduğu; insanların ev hayvanı olarak maymunları beslemeye nasil başladıkları maymunların zamanla nasıl Zeka kazandığı gibi ayrıntılari, incelemeleri yürüten Ekibi dehşete düşürür. Ekibin başındaki Dr. Hasslien, onu ne pahasına olursa olsun dünyayı bu gelecekten Kurtarmak için gerçekleri deşmeye baslar . Bunlar ne Yazık ki maymun dostlarımız için çok da rahat Bir Hayata işaret etmemektedir.



Maymunlar Cehennemi 4 isyan – Conquest Of The Planet Of The Apes 1972 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir



Yapımı : 1972 – ABD


Tür : Bilim Kurgu ,  Aksiyon ,  Macera , Seri ,


Süre: 88 Dak.


Yönetmen : J. Lee Thompson


Oyuncular : Roddy McDowall ,  Ricardo Montalban ,  Don Murray ,  Natalie Trundy ,  John Randolph


Senaryo : Pierre Boulle ,  Paul Dehn


Yapımcı :  -


Bir önceki filmde öldürülen Cornelius ve Dr Zira’nın oğlu Sezar, 20 yıl Sirk sahibi Şu Armando tarafından saklandıktan sonra ev hayvanı olarak köleleştirilmekistenen maymunları o ve MacDonald’ın yardımlarıyla örgütleyerek gezegendeki totaliter rejime karsı Isyan başlatır.



Maymunlar Cehennemi 5 Savaş – Battle For The Planet Of The Apes 1973 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir



Yapımı : 1973 – ABD


Tür : Bilim Kurgu ,  Aksiyon ,  Macera , Seri ,


Süre: 96 Dak.


Yönetmen : J. Lee Thompson


Oyuncular : Roddy McDowall ,  John Huston ,  Ricardo Montalban ,  Don Murray ,  Natalie Trundy


Senaryo : Pierre Boulle ,  Paul Dehn


Yapımcı :  -


Dünya maymunlarla insanlar arasında çıkan nükleer savaşta mahvolmuştur.her iki toplulukta kendi bölgelerinde yaşamakta iken birbirlerini fark ederler ve son birkez daha savaşacaklardır..



Maymunlar Gezegeni – Planet Of The Apes 2001 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir



Vizyon Tarihi: 19 Ekim 2001


Yapımı : 2001 – ABD


Tür : Bilim Kurgu ,  Aksiyon ,  Macera , Seri ,


Süre: 119 Dak.


Yönetmen : Tim Burton


Oyuncular : Helena Bonham Carter ,  Mark Wahlberg ,  Michael Clarke Duncan ,  Paul Giamatti ,  Tim Roth


Senaryo : William Broyles Jr.


Yapımcı : Ralph Winter


Yıl 2029… Astronot Leo Davidson (Mark Wahlberg), rutin bir uzay görevi sırasında yaşanan arıza nedeniyle ‘ilginç’ bir gezegene düşer. Gezegenin ilginçliği, burada insanla maymun arası yaratıkların hüküm sürüyor olmasıdır. Aynı zamanda insanların da yaşadığı, ama onların artık herhangi bir etkisinin olmadığı, sadece köle ya da yem olarak kullanıldıkları bir gezegendir burası. Maymunlar arasındaki fikirleriyle diğerlerini rahatsız eden Ari’nin (Helena Bonham Carter) yardımlarıyla buradan kurtulmanın hesaplarını yapan Leo, şaşırtıcı gerçeklerle yüzleşeceğinin farkında değildir.



Maymunlar Cehennemi Başlangıç – Rise of the Planet of the Apes 2011 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir



Vizyon Tarihi: 05 Ağustos 2011


Yapımı : 2011 – ABD


Tür : Bilim Kurgu ,  Aksiyon , Macera , Seri ,


Süre: 105 Dak.


Yönetmen : Rupert Wyatt


Oyuncular : James Franco ,  Tom Felton ,  Freida Pinto ,  Andy Serkis ,  Don Cheadle


Senaryo : Rick Jaffa ,  Amanda Silver


Yapımcı : Peter Chernin ,  Thomas M. Hammel


Film, günümüz San Francisco’sunda maymunların zeka gelişimlerini inceleyen bir adamın bu deneyle ilgili tüm tecrübelerini anlatıyor.


insanlar ve maymunlar arasındaki savaşta çok önemli bir figür haline gelen genç bir bilim adamı etrafında gelişiyor. wild rodman (james franco), maymunlar üzerinde Alzheimer hastalığına çare bulmak için testler yapıyor fakat maymunlardan Ceaser adındaki biri, hızlı gelişim göstermeye başlıyor. Bu yüzden wild rodman (james franco)  onu kendisiyle birlikte yaşaması ve acımasız doktarlardan korumak için evine götürüyor. Böylece kaçınılmaz maymun devri başlıyor.



Maymunlar Cehennemi Şafak Vakti – Dawn of the Planet of the Apes 2014 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir



Vizyon Tarihi: 11 Temmuz 2014


Yapımı : 2014 – ABD


Tür : Bilim Kurgu , Aksiyon , Dram , Seri ,


Süre: 130 Dak.


Yönetmen : Matt Reeves


Oyuncular : Gary Oldman , Andy Serkis , Keri Russell , Toby Kebbell , Judy Greer


Seslendirenler : Umut Tabak , Elif Acehan , Kerem Kobanbay , Fatih Özkul , Bora Sivri


Senaryo : Mark Bomback


Yapımcı : Peter Chernin , Dylan Clark


Caesar ve arkadaşları San Francisco’da çok büyük bir panik yaratmışlardır. Ayrıca ALZ-113 virüsünü yavaş yavaş tüm dünyaya yayılmaktadır. Serinin ikinci filminde Maymunları Cehenneminin şafağına tanık olacağız. Virüsten kurtulan insanlar ve Caesar öncülüğündeki maymunlar, kaos ve ölümün hakim olduğu dünyada hayatta kalmaya çalışacaklar.




Maymunlar Cehennemi 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 Boxset Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder