Film indir

18 Aralık 2014 Perşembe

Madagaskar 1 - 2 - 3 Boxset Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Madagaskar 1 – 2 – 3 Boxset Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir



Madagaskar – Madagascar 2005 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir



Vizyon Tarihi: 03 Haziran 2005


Yapımı : 2005 – ABD


Tür : Animasyon ,  Komedi ,  Macera , Seri ,


Süre: 86 Dak.


Yönetmen : Eric Darnell,  Tom McGrath


Oyuncular :  -


Seslendirenler : Ben Stiller ,  Yekta Kopan ,  Chris Rock ,  Sacha Baron Cohen ,  Jada Pinkett Smith


Senaryo : Mark Burton ,  Billy Frolick


Yapımcı : Mireille Soria ,  Mark Swift


New York Central Park hayvanat bahçesindeki kent ormanının kralı hiç kuşkusuz Alex adlı aslandır. En iyi arkadaşları Zebra Marty, Zürafa Melman ve Su Aygırı Gloria ile beraber mutlu ve huzurlu bir yaşamı vardır. Gerçi hayvanat bahçesinin eşsiz manzarası içinde esaret altındadırlar ama en azından lezzetli yemekler yedikleri için bu durumu görmezden gelirler. Dört kafadar arasında en meraklısı Zebra Marty´dir. Hayvanat bahçesi dışında nasıl bir dünya olduğunu; neleri kaçırdığını merak etmektedir. Günün birinde merakına yenik düşer ve penguenlerin yardımıyla hayvanat bahçesinden firar eder. Esas niyeti sabah olmadan geri dönmektir. Alex, Melman ve Gloria onun kaçtığını ancak geceyarısı fark ederler. Arkadaşları için endişe içindedirler. Böyle bir durum karşısında yapılabilecek tek hareketin hayvanat bahçesinin dışına çıkmak ve Marty´i bulup geri getirmek olduğuna karar verirler. New York gibi büyük bir metropolün caddelerinde bir aslan, bir zürafa ve bir su aygırının dolaşması, metroya binip yolculuk yapması dikkati çekmeyecek gibi değildir. Sonunda Marty´i Grand Central tren garında bulmayı başarırlar. Ancak hayvanat bahçesi yönüne giden son treni kaçırınca birtakım esrarengiz kişilerin eline geçerler. Yakalanıp kafeslere kapatılan dört kahramanımız soluğu Afrika´ya giden bir gemide alırlar. Onlar için bilinmeyene yolculuk başlamıştır. Üçkağıtçı penguenlerin gemiye sabotoj yaparak batırmasının ardından Alex, Marty, Melman ve Gloria kendilerini egzotik ada Madagaskar sahillerinde bulur. New York´ta doğup büyümüş kahramanlarımız için artık vahşi ortamda hayatta kalma mücadelesi başlamıştır. Bundan sonrasında “ormanda yaşamak” deyiminin gerçek anlamını tüm çıplaklığıyla keşfedeceklerdir.



Madagaskar 2 – Madagascar Escape 2 Africa 2008 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir



Vizyon Tarihi: 28 Kasım 2008


Yapımı : 2008 – ABD


Tür : Animasyon ,  Çizgi Film ,  Macera , Seri ,


Süre: 89 Dak.


Yönetmen : Eric Darnell,  Tom McGrath


Oyuncular : Chris Rock ,  Andy Richter


Seslendirenler : Ben Stiller ,  Alec Baldwin ,  Yekta Kopan ,  Chris Rock ,  Sacha Baron Cohen


Senaryo : Eric Darnell ,  Etan Cohen


Yapımcı : Mireille Soria ,  Mark Swift


New York hayvanat bahçesi sakinleri Aslan Alex, Zürafa Melman, Zebra Marty ve Suaygırı Gloria’nın maceraları “Madagascar 2” de ilk filmin sonunda kaldığı yerden devam ediyor. İlk filmde kahramanlarımız New York’tan Madagascar Adası’na gelmişti. “Madagascar 2” ise kahramanlarımızın Afrika macerasını konu alıyor.


2005’in olay yaratan animasyonu “Madagascar”ın merakla beklenen devamında Alex, Marty, Melman, Gloria, Kral Julien, Maurice, penguenler ve şempanzeler, kendilerini devasa ada Madagaskar sahillerine çıkmış bulurlar.


New York’lu kahramanlarımız bu engeli aşmak için işleyeceğini düşündükleri bir plan geliştirmişlerdir. Yere çakılmış eski bir uçağı ele alan penguenler, bu uçağı adeta askeri bir doğrulukta tamir ederler. Uçağa bindiklerinde Afrika’nın uçsuz bucaksız düzlüklerini dolaşıp her yeri görecek kadar uzun süre havada kalmayı başaramazlar. New York’taki hayvanat bahçesinde doğup büyümüş kahramanlarımız, Afrika macerasında hayatlarında ilk kez kendi cinslerinden hayvanlarla karşılaşacaktır.


Afrika çok geniş ve büyük bir yer gibi gözükmektedir. Peki ama Central Park’taki kendi yuvalarından daha iyi ve daha güvenli midir?



Madagaskar 3: Avrupa’nın En Çok Arananları – Madagascar 3 Europe’s Most Wanted 2012 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir



Vizyon Tarihi: 08 Haziran 2012


Yapımı : 2012 – ABD


Tür : Animasyon ,  Çizgi Film ,  Aile , Seri ,


Süre: 93 Dak.


Yönetmen : Eric Darnell


Oyuncular :  -


Seslendirenler : Ben Stiller ,  Yekta Kopan ,  Chris Rock ,  Sacha Baron Cohen ,  Jada Pinkett Smith


Senaryo : Noah Baumbach


Yapımcı : Mark Swift


Dört sevimli arkadaşımız olan alex, melman, gloria ve marty new york’a dönmek için yine çaba içerisindedirler. Bu sefer bir sirke katılırlar ve sirk ile birlikte gezmeye başlarlar.. Fakat sirkte başlarına geleceklerinden haberleri yoktur.


Tüm dünyada belkide sevilen en güzel animasyon filmlerinden biris olan madagaskar sizleri daha fazla güldürmek ve eğlendirmek için 3. Filmiyle geliyor. Son zamanlarda her animasyon filmi gibi bu filminde 3 Boyutlu olması muhtemel. Dört sevimli arkadaşımız olan alex, melman, gloria ve marty new york’a dönmek için yine bir çaba içerisindedirler. Bu sefer bir sirke katılırlar ve sirk ile birlikte gezmeye tozmaya başlarlar. Fakat sirkte başlarına geleceklerinden haberleri yoktur.




Madagaskar 1 - 2 - 3 Boxset Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder