Film indir

17 Aralık 2014 Çarşamba

Kadın Avcıları 2004 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Kadın Avcıları – The Ladykillers 2004 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir



Vizyon Tarihi: 11 Haziran 2004


Yapımı : 2004 – ABD


Tür : Gerilim ,  Komedi ,  Suç


Süre: 104 Dak.


Yönetmen : Joel Coen,  Ethan Coen


Oyuncular : Tom Hanks ,  Marlon Wayans ,  J.K. Simmons ,  Greg Grunberg ,  Ryan Hurst


Senaryo : Joel Coen ,  Ethan Coen ,  William Rose


Yapımcı : Joel Coen ,  Ethan Coen


1955 yılında aynı isimle çekilmiş olan filmin yeniden yapımı olan film, bir profesör ve yanında yer alan bir grup hırsızın bir bankayı soyma girişimlerini anlatıyor.


New Orleans´taki nehir kumarhanesini soymayı kafasına koyan şarlatan profesör, öncelikle hepsi kendi alanının uzmanı gibi görünen hırsızlardan oluşan bir ekip oluşturur. Sonra da o yakınlardaki bir evin bodrum katına kamp kurarlar. Ev sahibesi Bayan Munson´a kilise müziği yapan bir grup olduklarını söylemişlerdir. Oysa asıl amaçları, bodrum katından kumarhanenin kasa dairesine bir tünel kazarak soygunu yapmaktır.


Bayan Munson´un bu plana yanlışlıkla burnunu sokması ve durumu yetkililere bildirmekle tehdit etmesi üzerine onu da aralarına almaya karar verirler. Ancak bu yaşlı bayanı devreden çıkarabilmek hiç de kolay olmayacaktır.


Hırsızlar: Bir patlayıcı maddeler uzmanı, bir tünel kazma uzmanı, ekibi kaba kuvveti olan bir sporcu ve soygunda kritik önem taşılan bir köstebek.


Operasyon Merkezi: Bayan Munson adlı hibir şeyden kuşkulanmayan, kilise bağımlısı olan, ufak tefek görünümlü bir yaşlı bayanın evinin bodrum katı.


Entrika: Beş kafadar, kumarhaneye yakın olan bu evin bodrumunda kilise müziği yapacaktır. Ev sahibesinin dindar bir kadın olması nedeniyle asıl planı bu şekilde gizlemeyi umarlar.

Problem: Dorr´un kurduğu hırsız şebekesinin bu görevi yapabilecek beyinsel kapasitede olmadığının kısa sürede ortaya çıkması.


Problemin En Büyüğü: Üst kattaki ev sahibesini ciddi şekilde hafife almaları.


 



Kadın Avcıları 2004 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder