Film indir

17 Aralık 2014 Çarşamba

Frekans 2000 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Frekans – Frequency 2000 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir



Vizyon Tarihi: 28 Nisan 2000


Yapımı : 2000 – ABD


Tür : Bilim Kurgu ,  Dram ,  Tarih


Süre: 118 Dak.


Yönetmen : Gregory Hoblit


Oyuncular : Dennis Quaid ,  Jim Caviezel ,  Elizabeth Mitchell ,  Michael Cera ,  Andre Braugher


Senaryo : Toby Emmerich


Yapımcı : Gregory Hoblit ,  Hawk Koch


Zamanda geriye yolculuk etme şansınız olsaydı ve hayatınızda sadece tek bir olayı değiştirebilseydiniz bu neolurdu?john sullivan için bu sorunun sadece tek bir yanıtı vardı. 12 ekim 1969 da kontrolden çıkan bruxton yangınında kahramanca ölen itfiayeci babası frankin geri gelmesini sağlamak. johnun çocukluğundan beri tek hayali bu talihsiz günü engelleyebilmektir. doğaüstü bir olay sonucu john düşlediği hayale tam olarak kavuşabileceği inanılmaz bir fırsat yakalar. hemde istediğinden fazlasını…


Eğer zamanda geriye gidip hayatınızı sonsuza kadar değiştiren bir olayı tersine çevirme şansınız olsaydı, bunu yapar mıydınız? Ve bu ne olurdu?


Polis memuru John Sullivan’ın(Jim Caviezel) başına gelen bir mucize ona gizemli geçmişinin kapılarını aralar. John, 30 yıl önce ölen babası Frank ile iletişim kurabildiğini farkeder. Fakat geçmişi değiştirerek, annesinin, yani Frank’in karısının esrarengiz bir şekilde öldürülmesini de içeren bir seri gizemli ölüm zincirini tetikler. Şimdi baba-oğul zamanla yarışarak kendileri için varolan gelecek tamamen yokolmadan önce bu olaya bir son vermelidirler.


 



Frekans 2000 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder