Film indir

20 Aralık 2014 Cumartesi

Buz Devri 1 - 2 - 3 - 4 Boxset Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Buz Devri 1 – 2 – 3 – 4 Boxset Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir



Buz Devri – Ice Age 2002 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir



Vizyon Tarihi: 31 Ocak 2003


Yapımı : 2002 – ABD


Tür : Animasyon ,  Komedi ,  Macera , Seri ,


Süre: 81 Dak.


Yönetmen : Carlos Saldanha,  Chris Wedge


Oyuncular :  -


Seslendirenler : Jack Black ,  Vincent Cassel ,  Yekta Kopan ,  Cedric the Entertainer ,  Jane Krakowski


Senaryo : Michael J. Wilson ,  Peter Ackerman ,  Michael Berg


Yapımcı : Lori Forte


20 bin yıl önce, Dünya hiç olmadığı kadar harika ve bir o kadar da tehlikelidir. Buz Çağı’nın başlangıcı kadar tehlikeli olduğu zamanlarsa çok azdır. Gezegenin dev yaratıkları ve daha küçük olanlardan bazıları soğuktan korunmak için güneye göç etmektedirler. Bunlara katılmayan iki kişi vardır. İşleri kendi bildiği gibi halletmeyi seven avare mamut Manfred ve hiç bi şey yapmadan yaşamaya bayılan tembel Sid.



Buz Devri 2 – Ice Age 2 2006 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir



Vizyon Tarihi: 14 Nisan 2006


Yapımı : 2006 – ABD


Tür : Animasyon , Macera , Seri ,


Süre: 91 Dak.


Yönetmen : Carlos Saldanha


Oyuncular : Seann William Scott ,  Queen Latifah ,  John Leguizamo ,  Jay Leno ,  Josh Peck


Seslendirenler : Haluk Bilginer ,  Seann William Scott ,  Ayça Bingöl ,  Queen Latifah ,  Yekta Kopan


Senaryo : Peter Gaulke ,  Gerry Swallow ,  Jim Hecht


Yapımcı : Chris Wedge ,  Lori Forte


Mamut Manny bir aile kurmak istemektedir. Fakat uzun süredir ortalıklarda Manny’den başka bir mamuta rastlanılmadığı için kimse bunun mümkün olduğuna inanmamaktadır. Ta ki bir gün Manny’nin karşısına Ellie isimli bir mamut çıkana kadar. Manny ve Ellie pek iyi anlaşamamaktadırlar çünkü Ellie kendisini bir opossum sanmaktadır. Bu arada ısınan hava, vadiyi okyanus sularından ayıran devasa barajı eritmeye başlamıştır. Bunu farkeden kahramanlarımız Manny, Sid ve Diego tek kurtuluşun vadinin diğer tarafına geçmek olduğu bilirler. Üçü Ellie ve iki opossum kardeşini alarak macera dolu bir yolculuğa adım atarlar.


Buz Devri’nin uc kahramani Manny, Sid ve Diego erimeye baslayan buzlarin arasindan cikiyorlar ve isinan dunyalarinin keyfini suruyorlar. Ustelik bu kez aralarina yeni isimler de katildi onlar kadar sevimli olan.


Bir ailesi olsun isteyen mamut Manny dunyada kalan tek disi mamut olan Ellie ile tanisir ama pek de iyi anlasamazlar. Cunku Ellie nedense kendisini bir mamut degil de opossum sanmaktadir. Ustelik opossum olan iki cilgin kardesi de vardir: Crash ve Eddie… Hep birlikte vadinin diger tarafina gecmeye calisacaklardir. Cunku eriyen buzlar bir felakete donusmek uzeredir. Butun bunlar olurken Scrat da yine kucaginda cok sevdigi mese palamudu ile beraber onlarin arasindadir.



Buz Devri 3 Dinozorların Şafağı – Ice Age 3 Dawn of the Dinosaurs 2009 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir



Vizyon Tarihi: 01 Temmuz 2009


Yapımı : 2009 – ABD


Tür : Animasyon ,  Aile ,  Komedi , Seri ,


Süre: 94 Dak.


Yönetmen : Carlos Saldanha,  Mike Thurmeier


Oyuncular :  -


Seslendirenler : Haluk Bilginer ,  Altan Erkekli ,  Seann William Scott ,  Ayça Bingöl ,  Queen Latifah


Senaryo : Peter Ackerman ,  Michael Berg ,  Jason Carter ,  Mike Reiss ,  Yoni Brenner


Yapımcı : Lori Forte ,  John C. Donkin


“Buz Devri” ve “Buz Devri: Erime Başlıyor”un sıfırın altında yaşayan kahramanları, mükemmel bir macera ile BUZ DEVRİ 3 – DİNOZORLARIN ŞAFAĞI”nda tekrar karşımızdalar.Scrat yine asla ele geçiremediği meşe palamudunun, (ve bu sefer belki aşkın da) peşindedir. Manny ve Ellie yavruları minik mamutun doğmasını beklemektedirler. Miskin Sid, bulduğu dinozor yumurtalarından çıkan yavrularla kendine geçici bir aile kurar fakat bu, Sid için pek de iyi olmayacaktır. Kılıç dişli kaplan Diego da arkadaşlarıyla ilişkisinde çok yumuşak bir tavır sergileyip sergilemediğini sorgulamaktadır. Sid’i başına aldığı belalardan kurtarmak için çıktıkları yolculukta kendilerini birden gizemli bir yeraltı dünyasında bulan ekip, karşılaştıkları dinozorlar, aklını kaçırmış gibi duran değişik hayvan türleri, yeni bir bitki örtüsü ve tek gözlü, acımasız dinozor avcısı gelincik Buck ile heyecan dolu ve bir o kadar da eğlenceli bir maceranın ortasında kalırlar.  Tarihin en cesur kahramanları Manny, Sid, Scrat, Scratiye, Diego, Buck ve arkadaşları başka hiçbir memelinin cesaret edemeyeceği yerlere gidiyor, maceraya hazır olun.


Dinazorlar iniyor! Ice Age’in yeni filminde karsimiza dinazorlar cikiyor. Kaplanlara, avcilara, eriyen buzullara kafa tutan kahramanlarimiz bu sefer dinazorlarla karsi karsiya geliyor. Film dinazorlarin her zaman yasadigini, buzun erimesiyle ortaya ciktiklarini one suruyor.

Filmin maskotu olan fare Scrat cevzinin pesine duserek bizi yine gulmekten kiracaga benziyor. Kahramanlarimiz Sid, Manny ve Diego’ya ikinci bolumde yer alan Ellie ve fareler, bu bolumde de eslik ediyor.



Buz Devri 4 Kıtalar Ayrılıyor – Ice Age Continental Drift 2012 Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir



Vizyon Tarihi: 29 Haziran 2012


Yapımı : 2012 – ABD


Tür : Animasyon ,  Komedi ,  Macera , Seri ,


Süre: 88 Dak.


Yönetmen : Steve Martino,  Mike Thurmeier


Oyuncular : Seann William Scott ,  Queen Latifah ,  John Leguizamo ,  Denis Leary ,  Rebel Wilson


Seslendirenler : Haluk Bilginer ,  Jennifer Lopez ,  Altan Erkekli ,  Ayça Bingöl ,  Queen Latifah


Senaryo : Michael Berg ,  Jason Fuchs ,  Lori Forte


Yapımcı : Lori Forte


Bir buzdağından derme çatma bir gemi yapan kahramanlarımızın maceralarla dolu epik deniz seferi başlıyor. Manny ve arkadaşlarını bu yeni dünyada egzotik deniz canavarları ve acımasız korsanlar da bekliyor.


Ice Age: Continental Drift; Manny, Diego ve Sid’in, kendilerini diğerlerinden ayıran afetten sonra sürüklendikleri bir kıtada başlarına gelenleri anlatıyor. Bir buzdağından derme çatma bir gemi yapan kahramanlarımızın maceralarla dolu epik deniz seferi böyle başlıyor. Manny ve arkadaşlarını bu yeni dünyada egzotik deniz canavarları ve acımasız korsanlar da bekliyor. Tarih öncesi sincap Scrat ise bildiğiniz gibi, lanetli palamudu onu nereye sürüklerse oraya gidiyor.




Buz Devri 1 - 2 - 3 - 4 Boxset Türkçe Dublaj Ücretsiz Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder