Film indir

18 Nisan 2014 Cuma

Kadın İşi Banka Soygunu 2014 Yerli full film indir



 film indir


“Kadın İşi”; farklı nedenlerle hayal kırıklığına uğramış, kalpleri kırık 4 kadının, kendileri için göze alamayacakları riskleri, şartlar ne olursa olsun birbirleri için göze alarak kalkıştığı banka soygunu macerasını anlatıyor. Başlarına ne geleceğini düşünmeksizin, hiçbir koşulda birbirini satmayan 4 kadının sırt sırta verdiği film; gerçek dostlara daha sıkı sarılmanın ne denli önemli olduğunu anlatırken, en zor şartlarda dahi gülecek bir şey bularak hayata tutunmanın önemini de seyirciye eğlenceli bir şekilde hatırlatıyor.


http://www.imdb.com/title/tt3463940/


Adı: Kadin Isi Banka Soygunu
IMDb Puanı: 4.6/10 (48 oy ile)
Yönetmen: A. Taner Elhan
Görüntü Yönetmeni: Vedat Özdemir
Ülke: Turkey
Tür: Komedi


 film indir


 



http://www.birfilmindir.org/kadin-isi-banka-soygunu-2014-yerli-full-film-indir.html
Kadın İşi Banka Soygunu 2014 Yerli full film indir indir

1 yorum:

  1. İstanbul, 2015.10.12

    Sayın İlgili,

    Fikri mülkiyetin korunması ile ilgili ulusal mevzuat gereğince Film Yapımcıları, üzerinde hak sahibi bulundukları film tespitlerinin dijital iletim de dahil olmak üzere her türlü telli veya telsiz araçlarla satışı veya diğer biçimlerde umuma iletimine izin vermek veya yasaklamak hakkına sahiptir.

    enucuztoplusms.blogspot.com alan adlı internet sitesi ile ilgili olarak yaptığımız incelemelerde, Altınsay Filmişleri Yapım Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi (ALTINSAY FİLM) koruması altında bulunan, Kadın İşi Banka Soygunu isimli filmin yapımını veya fragmananı gerekli izinler almaksızın ve yasadışı bir şekilde (video, flv, mp4, mkv, mpeg, mpg, rar ve benzer formatlarda) kullanıldığı, streaming de dahil on-line olarak izlenebildiği, direkt olarak ya da link verme yolu (basit link, derin link, embed...) ile umuma iletildiği ve/veya download yolu ile çoğaltma imkanı verildiği ve başkalarının erişimine imkan sağlandığı belirlenmiştir. (Bahsi geçen içerik ile ilgili ihlalin tespit edildiği bağlantı:http://enucuztoplusms.blogspot.com/2014/04/kadn-isi-banka-soygunu-2014-yerli-full.html)

    Tüm bu sebeplerle, ilgili mevzuat hükümleri gereğince işbu e-postamızın tarafınıza gönderilmesinden itibaren 3 ( üç )gün içerisinde ALTINSAY FİLM koruması altında bulunan "FilmAdi" filminin yapımının, fragmanının, reklam afişinin ve yapıma ait her türlü resim, videonun vs. içerikten çıkarılması, yapılan on-line yayınların durdurulması gerekliliğini ihtaren bildiririz.
    Aksi halde hakkınızda her türlü yasal yollara başvurularak cezalandırılmanız için şikayet olunacağınızı ve aleyhinizde maddi ve manevi, olumlu ve olumsuz her türlü zararların giderilmesi talebiyle, yargılama giderleri ve avukatlık ücretleri tarafınıza yükletilmek üzere her türlü dava ve tedbir yollarına başvurulacağını bildiririz.


    Saygılarımızla,


    Altınsay Filmişleri Yapım Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi

    YanıtlaSil